Close

We use cookies. By browsing our site you agree to our use of cookies. Find out more

FAQ Login

AquaRank.com
The Fish Tank Forum is no longer allowing posting of any kind or new members to register.
All visitors can still join the group discussion which has been moved to Facebook.
Fish Tank Forum will be remaining here for reference purposes only.

I just want to say thank you to everyone who took part in the forum over the years and I hope to see you all on our Facebook group.

Live Plant Problems....

If you are new to the hobby.

Live Plant Problems....

Postby JoJo080690 » Mon Jan 13, 2014 10:45 pm

Hi :)

I'm new to this, so will probably be visiting this forum a lot!

I've had the aquarium set up for about 3 months now, and the live plants on bogwood went it about 2 weeks after it was first set up.
Since then, they have very slowly began to get brown marking on their leaves (they were beautiful and faultlessly green when I bought them). I assume they are still healthy(ish) as they are growing, one is about to flower too.
Does anyone know why it's happening and how I can stop it?
I feed them with a gel fertiliser every water change.
I would attach a photo but I don't know how :(
JoJo080690
 

Re: Live Plant Problems....

Postby malakye » Wed Jan 29, 2014 3:56 pm

if its live plants attached to bogwood I will assume it is java fern or anubias.
How long do you keep your lights on for? Try cutting the lights back to a maximum of 8 hours a day.
Image
User avatar
malakye
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 11469
Joined: Wed Feb 18, 2009 11:03 pm
Location: Scotland


Return to Beginners



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests


TermsPrivacyCopyrightCookies
Join our facebook group
cron